Spring til indhold
Luk

Samarbejde med børnehaver Odense Musikskole var indstillet til at skulle spare 1 million kroner årligt i forbindelse med Børn- og Ungeudvalgets forslag til omprioriteringer. Udvalget pegede på musikbørnehaverne og de fleksible musiktilbud. Med Byrådets beslutning på mødet mandag den 18. januar 2016 ser det heldigvis ud til, at den besparelse er taget af bordet.
På denne side kan du læse mere om vores musiktilbud i daginstitutionerne, og læse musikskolens høringssvar, musikpædagogernes læserbrev som reaktion på spareforslaget mm.

Musikskolens høringssvar

Musikpædagogernes læserbrev i Fyens Stiftstidende


Kurser

Odense Musikskole udbyder hvert år en kursusrække for pædagoger og pædagogmedhjælpere, der giver helt konkrete værktøjer til arbejdet med musik i børnehuset. Læs folderen via linket herunder for mere information om kurserne. Send din tilmelding til Katrine Grann: kag(a)odense.dk

Hent folderen om vores kurser i 2015-2016

Musikbørnehaver

Odense Musikskole har én musikbørnehave i hver af Odense Kommunes tre regioner. Musikbørnehaverne er udpeget for en 2-4 årig periode. I sæson 2015/2016 er følgende børnehuse udpeget til musikbørnehaver:
Platanhaven (Region Syd)
Paarup Børnehus (Region Vest)
Juelsgade Børnehus (Region Nord)
Odense Musikskolen har drevet musikbørnehaver med skiftende samarbejdspartnere siden 1. september 2010. Læs mere om musikbørnehaverne.

Musikforløb

Foruden de faste musikbørnehaver har hver region fire halvårlige musikforløb, som fordeles mellem dagpleje, vuggestuer og børnehuse i regionen. Børnehuset får en musikpædagog fra musikskolen tilknyttet en formiddag om ugen i et halvt år. Børnehusene udpeges i fællesskab af regionens institutionsledere.
Se vores brochure om musik i dagtilbud.