Spring til indhold
Luk

Holdundervisning Det er sjovt at spille, synge og lære musik på hold sammen med andre. Der er mange forskellige muligheder for undervisning på hold i Odense Musikskole.

Du kan tilmelde dig undervisning på hold og lære at spille et instrument sammen med andre.

Holdene er åbne for elever fra alle skoler.

Instrument BASIS

Instrument BASIS er musikundervisning for begyndere på hold i 1-2 år hos en professionel instrumentallærer med fokus på et instrument. Undervisningen skal skabe et godt fundament for eleverne med introduktion til såvel musikinstrumentet som til musikkens grundelementer og gerne give lyst til at lære mere. Det er en fordel, at eleven har eget instrument til at øve sig hjemme. De fleste begynderinstrumenter er ret billige at anskaffe, men musikskolen har også mulighed for at udleje instrumenter til eleverne (dog ikke klaver, trommesæt og guitar) – se mere om det på hjemmesiden under instrumentleje.

  • Undervisning på hold med 4-6 elever.
  • Lektionslængden er 45 minutter pr. uge.
  • Undervisningen for begyndere starter i uge 35 og løber frem til midten af juni måned. Hvis der er ledige pladser, kan du godt begynde på holdet, selvom sæsonen er i gang.
  • Pris: 290 kr. pr. måned i 10 måneder (september – juni) + 100 kr. årligt i administrationsgebyr.
  • Eventuel instrumentleje er 800 kr. pr. sæson, som opkræves i to rater (efterår og forår).
  • Undervisningen kan omlægges, så eleverne deltager i fælles undervisning og projekter enkelte gange om året i stedet for den ugentlige lektion.
  • Holdet lukkes eller undervisningstiden reduceres, såfremt der ikke er mindst 4 tilmeldte deltagere.

Læs læringsmål for Instrument BASIS her

Vi har også hold, hvor du prøver forskellige instrumenter (Snurretoppen), og hold hvor man spiller sammen som et rytmisk band (Spil i Band). Der er også hold, hvor elever og forældre spiller eller synger sammen.
Find oversigten over de mange forskellige hold via dette link:

Musikundervisning på hold