Spring til indhold
Luk

Musik for alvor På Odense Musikskole er musik ikke bare musik – det er også en del af den almene dannelse. Det er fællesskab og glæde. Og det er sjov - for alvor!

Når børn og unge spiller musik, udvikler de samtidig en række andre færdigheder, som kan bruges hele livet. At beskæftige sig med musik er med til at øge forståelse af sig selv som en del af et fællesskab og samtidig styrke individuelle egenskaber som selvværd, sprog og sociale kompetencer.

Derfor arbejder vi på musikskolen aktivt for at give børn og unge et godt udgangspunkt for den personlige musikalske udfoldelse såvel i fællesskaber som alene, samt udvikler deres kreative evner inden for musikalske udtryk. Begge dele er en forudsætning for en livslang, aktiv deltagelse i musiklivet både som udøver og lytter.

Vi er med til at udvikle det tværgående samarbejde mellem kommunens mange forskellige institutioner f.eks. børnehaver og skoler. Der ud over arbejder vi også aktivt på at udvikle og fremme det lokale musikmiljø i Odense Kommune.

Vi tilbyder undervisning i musik til alle børn og unge op til 25 år, som bor i Odense Kommune.

Du er altid velkommen til at kontakte os for flere informationer.