Spring til indhold
Luk

Tilmelding til musikskolen

På Odense Musikskole foregår tilmeldingen elektronisk. Klik på 'Tilmeld dig her' og følg vejledningen.

Du kan også finde hjælp til tilmeldingen her:

For nye elever 
Bemærk: hvis du har modtaget undervisning i fx daginstitution eller skole ved en af musikskolens pædagoger, er du allerede registreret i vores system. Så skal du benytte fremgangsmåden som nuværende elev (se herunder).

1. Vælg 'Tilmeld dig her' og klik på 'Ny elev'
2. Vælg undervisningstilbud (hvis du er i tvivl kan du eventuelt søge flere oplysninger om hold og instrumenter på vores hjemmeside)
3. Vælg prioritet på instrument og vælg evt. flere instrumenter eller hold. Indsæt evt. en kommentar hvis du har yderligere bemærkninger til niveau, ønsket undervisningssted mm.
4. Udfyld alle elev-oplysninger
5. Udfyld alle værge-oplysninger
6. Godkend betingelser
7. Send tilmelding
8. Du modtager en kvittering, så snart vi har registreret din tilmelding

For nuværende elever

1. Vælg 'Tilmeld dig her' 
2. Log dig ind med brugernavn og adgangskode (brugernavn er de første 6 cifre i elevens cpr.-nummer og adgangskode er de sidste 4 cifre i elevens cpr.-nummer, med mindre du selv har ændret det)
3. Vælg fanebladet 'Tilmelding'
4. Klik på det undervisningstilbud (instrument, kor, hold osv.) du ønsker at tilmelde dig
5. Vælg prioritet på instrument og vælg evt. flere instrumenter eller hold. Indsæt evt. en kommentar hvis du har yderligere bemærkninger til niveau, ønsket undervisningssted mm.
6. Tryk 'Tilmelding' og du vil modtage en kvittering, så snart vi har registreret din tilmelding

Er mit barn ny eller nuværende elev?

Musikskolen underviser på en række folke- og friskoler samt daginstitutioner i Odense Kommune. Hvis dit barn har modtaget undervisning sammen med en lærer eller musikpædagog fra musikskolen, kan du opleve, at programmet ikke vil acceptere eleven som ny elev, fordi de allerede er registreret i systemet. Prøv i stedet at følge vejledningen for nuværende elever. Hvis det stadig driller, kontakt musikskolens kontor.

FAQ - de mest almindelige fejl

Hvorfor vil programmet ikke acceptere det cpr.-nummer, jeg taster?
- tjek at det er elevens cpr.-nummer, du taster (husk at det er de første 6 cifre, der er brugernavn, og de sidste 4 cifre der er adgangskode)
- hvis dit barn er ny elev i musikskolen, skal du klikke på 'Ny elev' og tilmelde dit barn.


Hvis systemet driller, er du velkommen til at kontakte musikskolens kontor på tlf: 63 75 85 95 eller på mail: odensemusikskole.buf@odense.dk
Du kan også sende en SMS med teksten "musikskole" til 445, så ringer vi dig op