Spring til indhold
Luk

Jazz Camp for piger

4 dages musik – kun for piger

 

Har du lyst til 4 fede dage, hvor du skal spille musik og have det sjovt sammen med andre piger - hvor I griber instrumenterne og spiller sammen som et pigeband.

 

Odense Musikskole afvikler i vinterferien 2015 JazzCamp for piger - 4 dages spændende musikundervisning for piger i alderen 10-15 år. I vil få undervisning i at spille sammen som et band, være kreative i musikken, måske prøve nye instrumenter – og have det sjovt med at spille musik.

 

Lærerne på kurset er dygtige studerende fra musikkonservatoriet. De vil bl.a. undervise efter en metode fra Norge, som får børn og unge hurtigt i gang med at spille en masse musik og være kreative. Du vil derfor hurtigt være i gang med at spille - og spille sammen med andre.

 

For begyndere og øvede

Alle piger bliver inddelt efter niveau, så der både kan laves hold for begyndere og øvede. Det eneste vigtige er, at de piger der er med, har lyst til at spille musik sammen og at have det sjovt. Du må gerne være sanger normalt, men denne uge skal du være klar på at prøve at spille på instrumenter. Det bliver sjovt – også selv om du ikke har prøvet det før!

 

Kurset afvikles på flere musikskoler landet over. En masse andre piger i hele landet vil altså være i gang med at spille musik samtidig. i 2014 deltog 50 piger, som havde nogle fantastiske dage. Vi håber i 2015 at få endnu flere med til sammenspil og hygge i vinterferien!

 

Tid:

Fra tirsdag d. 10.2 2015 til fredag d. 13.2 2015 kl. 10-15

Der afsluttes med forældrekoncert fredag fra kl. 15.30-16.30

 

Sted:

Odense Musikskole, Danmarksgade 10, 5000 Odense C

 

Deltagergebyr:

500 kr. pr. person

 

Tilmelding og frist

Udfyld skemaet herunder og klik på send tilmelding (hvis det ikke virker så send en mail til odensemusikskole.buf[at]odense.dk)

Frist for tilmelding er onsdag d. 10. december

NB: Der er et begrænset antal pladser, men du vil få svar hurtigst muligt efter fristen om du er tilmeldt.