Spring til indhold
Luk

Blæsersammenspil

Fløjteensemblet

Vores fløjteensemble henvender sig til dig, som har spillet i mere end tre år, og som er i alderen 13-20 år. Vi spiller et blandet program, som hovedsageligt er klassisk, men som blandes op med pop og afrikanske rytmer. Vores mål er at blive rigtig gode, så forberedelse betyder meget, men det vigtigste for os er at have det sjovt. Hvert år deltager vi i mindst to koncerter.

Blæserorkester

Blæseorkestret HH Winds

HH Winds er et harmoniorkester for begyndere. Du behøver kun at have spillet et par måneder, inden du kan være med. Harmoniorkester-besætningen er træblæsere, messingblæsere og slagtøjsspillere. Nye medlemmer er velkomne, når de har lært de første par toner på instrumenterne. Vi arbejder hårdt på at lære de numre, der skal spilles til vores koncerter. Derudover øver vi rytmer, nodelæsning, formlære, dynamik og meget mere. Hvert år deltager vi i en julekoncert og en sommerkoncert.

Harmoniorkestret Helt Blæst

Odense Musikskoles harmoniorkester består af musikere, der spiller blæser- og slagtøjsinstrumenter i alderen 10 år og opefter. Vi spiller efter noder og med dirigent. Musikken vælges fra et bredt repertoire; blandt andet klassisk musik, filmmusik og forskellige slags underholdningsmusik. Når chancen byder sig akkompagnerer vi gerne en solist.
Orkesteret øver om tirsdagen. Vi spiller koncerter og tager på rejser, når det er muligt. Ofte har orkestret deltaget ved Musikskolernes Dag i Tivoli om foråret og ved Musikskolens traditionsrige nytårskoncert.
Musikken, godt sammenhold og fælles oplevelser er det vigtigste for orkesteret.
Nye medlemmer er velkomne - også i løbet af sæsonen - forhør dig nærmere hos din lærer eller på musikskolens kontor.