Spring til indhold
Luk

Blokfløjte- og harpesammenspil

Blokfløjte på hold

Som nybegynder kan du lære at spille blokfløjte på hold sammen med andre - vi kalder det Instrument BASIS. På blokfløjteholdet spiller man sammen med andre nybegyndere og får den første introduktion til instrumentet. Se mere om Instrument BASIS blokfløjteholdene her.

 

 

Blokfløjtesammenspil

Vi spiller både sopran-, alt-, tenor- og basblokfløjte, og vi spiller musik lige fra middelalderen til i dag. Vores repertoire er bredt, så du vil både stifte bekendtskab med klassisk-, og folkemusik samt jazz, pop/rock og musicals. 
At spille er at leve - og derfor skal det være sjovt og lærerigt at spille i på vores sammenspilshold.
Vi arbejder med at selvstændiggøre eleverne i deres spil, og på at de kommer til at opleve glæden ved at tilhøre et fantastisk fællesskab med det ansvar, som følger med.
Vi deltager både i koncerter og sammenspilsstævner, ligesom vi også gerne spiller sammen med andre instrumenter f.eks. klaver, cembalo, harpe og guitar.

Harpe

Consort

Consort er et blandet sammenspilshold, hvor de ældre og videregående elever spiller sammen også med andre instrumenter.
Vi har i lang tid arbejdet tæt sammen med musikskolens harpe-ensemble samt musikskolens klassiske kor Cantabile, ligesom gruppen også spiller sammen med andre instrumenter f.eks. klaver, cembalo, harpe og guitar.
Vi deltager både i koncerter og sammenspilsstævner, når vi har mulighed for det, ligesom vi også gerne arbejder sammen med andre ensembler og instrumentalister.